Biliárd

Biliárd Glob Royal

Biliárd terem a földszinten, a bejárati szinten található. Kikapcsolódni vágyó vendégek részére kellemes hangulatos terem baráti italárakkal vár mindenkit. A földszinti teremben: 6db (9 poll típusú ) asztalt, 2 db elektromos EURO Darts gépet (2 pályás és 4 pályás) és zsetonnal működő csocsó található. A földszinti teremben óriási italválasztékkal és kedves kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket.


Amikor fáradt hétköznapi munka után kikapcsolódásra vágyik az ember akkor a barátokkal, családtagjaival, munkatársakkal ideális hely a kikapcsolódásra.

Itt mindenki meg találja a neki megfelelő játékot és közben egy két kellemes italt is eltud fogyasztani.

A Glob Royal Biliárd Centerbe tilos bármilyen italt behozni!! (alkohol, üdítő, energiaital)

Glob Royal Biliárd Center

A földszinti teremben is lehet kisebb születésnapokat tartani, kisebb létszámmal. (kb 10-12 főig) Ezeket a foglalásokat csak telefonon tudjuk kezelni. Kérem jelezzék, hogy NEM KÜLÖNTEREMBEN szeretnék megtartani a születésnapot. Kolléganőnk szívesen áll mindenki rendelkezésére nyitvatartási időben. (16:00-23:00-ig)

Telefonon is lehet időpontot asztalra foglalni minden nap 16:00-23:00 ig +3612508930 számon.

Asztalra időpont foglalás a nap 24 órájában, regisztráció nélkül lehet a :

Ez az oldal a legalkalmasabb a foglalásra. Itt 16, 18, 20, 22 órától kiválasztható a szabad asztal, mely rá kattintásra megnyílik az adatok megadására. Név telefonszám és e-mail címet kötelező megadni. Vissza igazoló e-mail érkezik (lehet spam fiókba) majd a foglalási dátum előtti napon egy figyelmeztető e-mail is.

Nagyobb létszámú születésnapokkal kapcsolatban is keressen minket nyugodtan telefonon mert, valamelyik rendezvény termünket is rendelkezésére tudjuk bocsátani.

A 9 Pol asztal játékszabályai is megtalálható az oldalunkon.

Lehet követni minket a Facebook oldalon is: